Turtlenecktie

Turtlenecktie band-bildeEtter at Sthøy var ferdig med å spille inn sitt selvtitulerte debutalbum, dro Herman Solstrand tilbake til Trondheim for å studere. Dette førte til at det ble lite aktivitet fra Sthøy en periode. Men ting stod ikke stille! I likhet med at Henry Solstrand startet sitt eget band; Ed, Edd Og Eddy, startet også Herman Solstrand sitt eget soloprosjekt ved navn Turtlenecktie.

Turtlenecktie spiller indie rock inspirert av 90-talls pop-punk og emo, samt nyere emo og indie. Bandet er godt plantet i 90-tallsinspirasjonen slik som Sthøy, men Turtlenecktie er mer nedpå og rolig, og litt mindre bandorientert.

Turtlenecktie slapp sin debut-EP «A Prime Number Of Olives» 07.07.2018, gjennom Hoppla Hesten. Alle låtene er skrevet, komponert, produsert og fremført av Herman Solstrand. I tillegg spiller broren, Henry Solstrand trommer på albumet.

Etter litt om og men ble planen lagt om å ta prosjektet videre til et fult live-band, og mot slutten av 2019 fikk de med Simen Sinding Madsen på bass, mens Henry blei med videre som live-trommis.

Herman Solstrand – Gitar og vokal
Henry Solstrand – Trommer
Simen Sinding Madsen – Bass

Aktiv: 2017 – d.d.