NY UTGIVELSE: Ed, Edd og Eddy – Ed, Edd og Eddy

Endelig er Ed, Edd og Eddy ute med sin selvtitulerte albumdebut!

Med sin drømmende og svevende indie-rock vil kvartetten ha et bredt nedslagsfelt, og vil låte bra for fans av alt fra Mac DeMarco til Jokke & Valentinerne.

Bandet har sine røtter tilbake i 2016, da en hjerteknust Henry Solstrand satt på et knippe låter som trengte et hjem. Det startet som et soloprosjekt, men i starten av 2018 fikk han med seg Joakim Hæren (HRPS) på bass og Erling Gundersen på trommer. Senere tok Vilhelmas Kekstas over stikkene, og er en del av trioen du kan høre på dette albumet. Etter at albumet ble spilt inn ble også Thor Andreas Holberg-Murtnes med på gitar.

Albumet ble spilt inn hos Joakim i starten av 2019, mens vokalen ble spilt inn på soverommet til Henry noen måneder senere. Henry har også stått for produksjon og miksing, mens Simen Sinding Madsen (HRPS) har mastret albumet.

Følg med i 2020 for å få oppleve Ed, Edd og Eddy i konsert!

Foto: Tora Hatlestad

Streaming:

SpotifyApple MusicTidalYouTube