UTSOLGT

UTSOLGT bandportrettUTSOLGT er det som kan kalles et «musikklinjeband», med medlemmer som møttes på musikklinja på VGS. Bandet spiller en fusjon av rock og jazz, med mange forskjellige innflytelser. UTSOLGT startet opp i januar 2010 som en anledning til å spille på UKM i Fredrikstad. Da bestod bandet av kun Phillip Johannesborg og Even Teistung, som trakterte gitar og bassgitar. På lydsjekken fant de ut at det ville vært fint å ha med trommer, så bandet tok med seg klassekameraten Håvard Lyngstad som egentlig spilte i bandet Abrogate, og som ikke hadde hørt låta før.

Sommeren 2010 går bandet inn i Aeonic Studio for å spille inn demoalbumet «XX X» som ble utgitt på håndlaget CD-r og lagt ut på Myspace. I 2011 spilte UTSOLGT på UKM både under eget navn og flere andre sideprosjekter. UTSOLGT kom videre til fylkesmønstringen til UKM. Mot slutten av 2011 vinner UTSOLGT en musikkonkurranse som ble holdt av Ole «I’Dole» Evenrud. Kokurransen førte til innspilling av singel i Ole I’Doles eget studio, photoshoot og radiospilling. Innspillingen resulterte i singelen «Army Of One» som ble utgitt digitalt gjennom Hoppla Hesten i 2012.

I perioden 2012-2016 spilte bandet sporadiske konserter og hadde noen innspillinger som ikke har blitt gitt ut. I 2015 ga UTSOLGT ut låten «Asfaltblomst» på samleskiva «Full Stall: Volume 1». Philip Johannesborg startet i 2015 soloprosjektet Johannesborg.

Aktive: 2010 – 2016

Streaming: