Radioaktiv

Radioaktiv bandportrettRadioaktiv ble startet i 2008 av tre fjortenåringer fra Fredrikstad. Med inspirasjonskilder fra både klassisk rock, punk og indie ble ungguttene kjent som et hardtslående og tight live-band i musikkmiljøet i Østfold. Radioaktiv var i det samme musikkmiljøet som alle Hoppla Hesten bandene på den tiden, men ble ikke med i Hoppla Hesten før lenge etterpå.
Radioaktiv ble i 2010 det yngste bandet som har spilt på Månefestivalen. I 2011 ble bandet også den eneste gjengen med 16-åringer som har spilt konsert for et nasjonalt russetreff.  Radioaktiv ga ut EP’en «Hypernova» i 2011, spilt inn i skjulet til vokalist og gitarist Jostein Haaheim. Albumet ble selvpublisert av bandet på Spotify. I 2012 spilte Radioaktiv inn EPen «Radioaktiv», hos At The Loft Records. EPen ble aldri utgitt da bandet blant annet ikke hadde penger nok til å mastre den. Låtene ble lagt ut på YouTube, noen med tilhørende musikkvideo. I 2012 spilte bandet også sin siste konsert.
Først fem år senere, da bandet hadde vært inaktivt i like mange år, ble Radioaktiv offisielt med i Hoppla Hesten. EPen «Radioaktiv» fikk endelig i 2017 en offisiell digital utgivelse på alle streamingplattformer. Medlemmene fra Radioaktiv har gått videre til å danne et nytt band ved navn Skovveien.

Streaming: