Personvernerklæring

Hvem vi er

Hoppla Hesten er et kulturkollektiv, plateselskap og organisasjon. Du kan lese mer om oss på siden om oss. Vår nettstedsadresse er: http://www.hopplahesten.net

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjema og kommentarer

Når besøkende sender inn melding via kontaktskjemaet vårt, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Vi har slått av muligheten til å legge inn kommentarer på vår nettside, så vi samler ikke inn opplysninger rundt dette.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi bruker noen forskjellige tredjepartsutvidelser for å få statistikk over trafikk på vår nettside. Vi bruker Google Analytics, Monster Analytics og Jetpacks nettsidestatistikk. Disse tjenestene er knyttet opp mot hverandre. Disse tjenestene anonymiserer din IP-adresse, og informasjonen som vi samler inn er kun sideklikk, hvor lang tid bruker på vår nettside i gjennomsnitt, hvilke søkeord som er brukt for å finne vår side, og eventuelle sider som har referert til oss. Dette bruker vi til statistikk for å se sidevisninger, hvilke innlegg som blir lest og hvordan brukere finner oss. Dette blir oppbevart av disse tredjepartsutvidelsene, men helt anonymisert. Vi bruker dette utelukkende for å få oversikt over hvor mange besøkende vi har og hvilke innlegg som er populære.

Vi bruker også utvidelsen Seriously Simple Podcasting og Seriously Simple Stats. Disse utvidelsene blir brukt til vår podcast. All informasjon som blir samlet inn er anonymisert. Det vi samler inn er hvilke apper/tjenester som lyttere bruker til å lytte til vår podcast, samt lyttertall. Dette brukes til statistikk for å se hvor mange lyttere vi har, hva de lytter til og hvordan de lytter.

Dette lagres på ubestemt tid og er kun til internt bruk for å få statistikk over hva brukere leser/lytter til, hvordan de finner oss, osv. Dette for å kunne gjøre vårt innhold bedre.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine opplysninger med noen, utover at meldinger fra kontaktskjemaet og statistikk/analyse som deles med styret/medlemmer som er relevante for å behandle din forespørsel, samt tredjepartsutvidelser som står for innhenting av statistikk.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du skriver i kontaktskjemaet vårt, blir meldinger og informasjon om meldingen lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi skal ha meldingene tilgjengelig og behandle de når vi får tid. Vi sletter meldinger vi ikke har behov for å ta vare på.

Statistikk lagres på ubestemt tid og er kun til internt bruk for å få statistikk over hva brukere leser/lytter til, hvordan de finner oss, osv. Dette for å kunne gjøre vårt innhold bedre.

Din kontaktinformasjon

Hvis du skriver i kontaktskjemaet vårt, blir meldinger og informasjon om meldingen lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi skal ha meldingene tilgjengelig og behandle de når vi får tid. Vi sletter meldinger vi ikke har behov for å ta vare på.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi har fokus på sterkt passord på våre administratorkontoer. Vi har sikkerhetstjenester som blokkerer brukere som forsøker å gjette seg til våre passord. Vi bruker også Cloudflair for å hindre DDOS-angrep og hacking.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi opplyser om dette på våre nettsider og tar eventuelt kontakt med de vi har e-posten til. Vi anbefaler alle å ikke sende inn sensitiv informasjon i kontaktskjemaet vårt, og ellers lagrer vi ingen personlig eller sensitiv informasjon utover det som kommer i kontaktskjemaet.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Google Analytics, Monster Analytics, Jetpack nettsidestatistikk, Seriously Simple Stats, Akismet Anti-Spam

Akismet

We collect information about visitors who comment on Sites that use our Akismet anti-spam service. The information we collect depends on how the User sets up Akismet for the Site, but typically includes the commenter’s IP address, user agent, referrer, and Site URL (along with other information directly provided by the commenter such as their name, username, email address, and the comment itself).