Buzzdriver

Buzzdriver live at Tons of Rock

Buzzdriver var en «supergruppe» bestående av medlemmer fra blant annet Blodstrupmoen, HRPS og Elmon. Bandet startet i 2015, og formålet med bandet var for medlemmene å ta fri fra sine hovedprosjekter, og danne et band med maks spilleglede. Bandet spilte 90-talls-inspirert fuzzpop/grunge.

I 2015 spilte bandet inn demoen «Shit City» som ble gitt ut på Hoppla Hestens samleskive «Full Stall: Volume 1». Buzzdriver spilte sporadiske konserter hovedsakelig i Fredrikstad, men hadde også en tur til Røros og Trondheim, i tillegg til å spille på Tons Of Rock i Halden.

I perioden 2016-2017 spilte bandet noen konserter, men jobbet i hovedsak på låter til debutalbumet sitt når de ikke var opptatte med hovedprosjektene sine. Dessverre ble det aldri noe av debutalbumet på tross av at det nærmet seg ferdig. I 2017 ble bandet oppløst på grunn av interne stridigheter. Jørgen Skontorp gikk videre til å stifte Ultrakill sammen med restene av Tormods Orgelkvartett. De andre i bandet gikk tilbake til å fokusere på Blodstrupmoen.

Aktive: 2015 – 2017

Under finner du et liveklipp fra en konsert på St.Croix-huset hvor man kan høre mange av bandets låter: