Egen hjemmeside!

Det viser seg at det er ganske tiltak å lage en hjemmeside, og det er enda mer tiltak å få den til å både fungere optimalt og se fin ut. Siden er fortsatt under utvikling, og det kommer nok til å være en del oppdateringer fremover. Men vi begynner å nærme oss noe!

Grunnen til at vi ønsker å opprette en egen hjemmeside, er rett og slett fordi Facebook ikke holder lenger. Det var en periode da Facebook var mer enn nok for å gi folk informasjon om det du driver med. Slik er det ikke lenger. Vi har merket oss at det blir stadig vanskeligere å nå ut gjennom Facebook. Sidene er laget slik at man må betale for reklame for å bli oppdaget. Det fører til få likes og få views. Dessuten er det også mange som ikke benytter seg av Facebook. Derfor bestemte vi oss for å lage en egen hjemmeside hvor vi har alt. Vi kan poste innlegg, anmeldelser, promotere utgivelser og band, lage en bandoversikt, ha vår egen nettbutikk og generell informasjon om hvem vi er og hva vi driver med.

I kjent Hoppla Hesten stil tar det nok litt stund før siden er helt oppe og går, men prosessen er i alle fall i gang! Kontakt oss gjerne hvis du finner feil, mangler eller har forslag til noe vi bør gjøre annerledes!