Vi har startet podcast!

Planen vår for podcast har alltid vært å kunne ha en plattform hvor vi prater om diverse ting som opptar oss. Prate om bakomting i Hoppla, invitere med gjester, ha intervjuer, og et sted vi kan promotere våre egne saker. Dette har vi nå endelig fått startet i gang.

Podcasten heter Mens vi venter… og er drevet av Christoffer Jacobsen (Blodstrupmoen, Buzzdriver, Antechamber) og Kent Inge Olsen (fotograf, miljøvernsaktivist). Henrik Dale (Elmon, Jean Reading Band, Antechamber, produsent og lydguru) er med på produsentsiden, mens Hoppla Hesten tar seg av selve utgivelsen av podcasten.

Dette er hvordan de selv beskriver podcasten:

«Mens vi venter… En rolig og triviell podcast med Kent Inge Olsen og Christoffer Jacobsen. Én prematur 40-årskrise og én eksistensiell krise. Vi stiller de store spørsmålene og snakker om det som opptar oss mens vi venter på en løsning.»

I den første episoden av Mens vi venter… gjør ikke Kent og Christoffer en gang et forsøk på å forklare hva denne podcasten er, før de går videre på å snakke om trivielle ting som opptar dem i hverdagen. De er innom temaer som Æsops fabler, dyrking av grønnsaker, misdannelser hos barn, bøker som tran, UFC, Svanedebatten i Os og Klimanektere på Facebook.

Den første episoden av podcasten kan høres overalt hvor du hører på podcaster, eller rett her på våre sider. Vi venter fortsatt på at podcasten skal bli lagt til i iTunes, så det kan ta litt tid før den dukker opp i vanlig søk. I mellomtiden kan du legge til RSS-feden selv med en av disse linkene:

http://www.hopplahesten.net/feed/podcast/

http://feeds.feedburner.com/hoppla-venter

Nå også på iTunes:

https://itunes.apple.com/no/podcast/mens-vi-venter/id1258598890