Skovveien live på Uhørt

Bilde- og videodryss fra Skovveien live på Uhørt 13.06.18

Skovveien er et av de nyeste banda på Hoppla Hesten. Skovveien sprang ut av gjengen som forma seg rundt guttekollektivet i Skovveien i Oslo vinteren 2017.  Inspirert av alt fra gamle Jokke-skiver til nyere Anderson .Paak-skiver skrev gutta en variert og deilig låtkatalog og bestemte seg for å starte band.

Flere av medlemmene hadde tidligere spilt i bandet Radioaktiv, så det ble naturlig at Skovveien signerte med Hoppla Hesten kort tid etter første øving og smalt ut låta og indie-bangeren «Om Jeg Bryr Meg» med musikkvideo i februar 2018. Måneden etter debuterte Skovveien på scenen med å varme opp for Anna of the North på Helga Hele Uka-festivalen.

Under finner du bilde- og videodryss av Skovveien fra konserten deres med rockerne i Sjarlatan på Uhørt 13.06.18.

Foto: Helene Watne
Foto: Helene Watne
Foto: Helene Watne
Foto: Sebastian Elvegård
Foto: Mathilde Palmers