Honecker varmer opp for AJJ (tidl. Andrew Jackson Jihad)

Honecker skal varme opp for AJJ (tidl. Andrew Jackson Jihad)! AJJ fra Arizona spiller folk-punk, og var et av banda som satt moderne folk-punk på kartet. I år er det 10 år siden AJJ slapp gjennombruddalbumet sitt «People Who Can Eat People Are The Luckiest People On Earth!» og i den anledningen er bandet på turné for å spille albumet i sin helhet.

Honecker ble et band som frontmann Sean Bonnett la merke til og falt for. AJJ spilte første konsert i Norge som oppvarming for Frank Turner. 2/3 av Honecker har AJJ som favorittband, noe som naturlig nok førte til at de var på denne konserten. Bandet hadde ikke noe sted å sove, så Jørgen og Ørjan fra Honecker tilbydde sofaer til bandet. AJJs frontmann fikk høre debutalbumet «…I En Tom By» og falt umiddelbart for det.

Tidligere i år ble Jørgen fra Honecker kontaktet av AJJ med forespørsel å booke konsert for dem i Norge. Dette førte til denne konserten som er torsdag 28. juni på Krøsset. Med seg på tur har AJJ også med bandet Emperor-X. Kom på konserten på Krøsset for å få med deg AJJ, Emperor-X og Honecker. Det koster 200kr for billetter, eller 250kr i døra!

Link til eventet på Facebook:
https://www.facebook.com/events/1532720716850727/