Bilder fra AJJ, Emperor-X og Honecker på Krøsset

Honecker live at KrøssetHonecker varmet opp for AJJ (tidl. Andrew Jackson Jihad) på Krøsset forrige torsdag, sammen med Emperor-X. Konserten ble en kjempesuksess! Vi var så heldige at vi fikk Thea Kamilla Jonassen til å ta bilder for oss denne kvelden. Under kan du se et lite utvalg.

AJJ fra Arizona spiller folk-punk, og var et av banda som satt moderne folk-punk på kartet. I år er det 10 år siden AJJ slapp gjennombruddalbumet sitt «People Who Can Eat People Are The Luckiest People On Earth!». I den anledningen dro bandet på turné for å spille albumet i sin helhet. Med seg på turen hadde de Emperor-X som leverte et strålende show bestående av en kassegitar med en synth festet til gitaren. Konsertene førte til full allsang blant publikum, og meget god stemning.

Etter showet ble bandene med Jørgen fra Honecker for å overnatte på en vakker hytte i Halden. I den anledningen tok vi et lite intervju for å høre hvilke album de anbefaler akkurat nå. Vi skrev en liten sak på det, som vi anbefaler deg å lese!

OBS: Om du trykker på bildene i galleriet blir du bare sendt til en tom side. Vi vet ikke hvorfor den oppfører seg slik. Hvis du ønsker å åpne bildet i fullskjerm kan du høyreklikke og trykke «åpne bilde i ny fane».


Alle bilder av Thea Kamilla Jonassen