Bandbilen vår er død!

Ødelagt bandbilVår elskede bandbil døde denne helgen. Vi elsket alle bilen vår veldig høyt, og i løpet av disse to årene har den vært en trofast og flott bil. Hvil i fred Toyota Hilux Hiace 1995-2018.

Denne søndagen fikk vi en telefon fra politiet om at bilen vår var blitt stjålet. En av våre medlemmer hadde brukt bilen til å kjøre til Gatebiltreffet. Her stod den parkert mens alle var ute og festet. I løpet av natten hadde noen tatt seg inn der hvor han sov og stjålet nøklene fra hans sekk.

Tyvene var fulle og hadde bestemt seg for at de skulle kjøre hjem. Turen endte ved Borgenhaugen i Sarpsborg hvor de hadde kræsjet bilen og veltet den rundt. Politiet kom til stedet og tok med tyvene inn til avhør. Vi får dessverre ikke mer informasjon på grunn av taushetsplikt.

Vi hadde akkurat brukt nærmere 20.000kr på bilen i reparasjoner for å få den helt strøken. Den var EU-godkjent og fullstendig overhalt, og vi hadde planlagt å bruke den til mange konserter etter høsten. Det kan vi nå bare glemme.

Bilen står nå på inntauingslager i Råde. Der sa de at karosseriet ikke hadde tålt kræsjet, noe som betyr at bilen bare må vrakes. Heldigvis hadde vi oppgradert forsikringen vår fra ansvar til delkasko. Så vi får heldigvis penger igjen på forsikringa, men vi må vente til politietterforskningen er over. Forhåpentligvis får vi en ny bil igjen til høsten.

Så, hvil i fred kjære Toyota Hilux Hiace. Du har tjent verden godt siden 1995, og du har vært vår trofaste følgesvenn siden 2016. Du har vært med oss gjennom tykt og tynt. Gjennom hele Øst-Europa og Norge rundt. Vi har kjørt flere titalls tusen kilometer med skranglekassa. Vi har kranglet og reparert. Men nå er det over.

Les nyhetsartikkelen fra Sarpsborg Arbeiderblad her!

Tyver!
Tyvene var lure nok til å legge ut bilder av seg selv etter å ha kræsjet…