NY UTGIVELSE: Turtlenecktie – A Prime Number Of Olives

A Prime Number Of Olives album cover
Coverbilde av Ida Due-Sørensen

Vi er stolte av å kunne presentere vår 22. utgivelse! Turtlenecktie slapp i dag sin debut-EP gjennom Hoppla Hesten. Albumet heter A Prime Number Of Olives. Syv oliven på coveret, 7 låter på EPen, utgitt 7/7. Du ser kanskje et mønster her? (Bonus: Dette er det syvende innlegget på nettsiden vår)

Turtlenecktie er soloprosjektet til Herman Solstrand fra bandet Sthøy. Turtlenecktie spiller indie rock inspirert av 90-talls pop-punk og emo, samt nyere emo og indie. Bandet er godt plantet i 90-tallsinspirasjonen slik som Sthøy, men Turtlenecktie er mer nedpå og rolig, og litt mindre bandorientert.

Albumet er spilt inn hos vår venn Henrik Dales hjemmestudio i løpet av påsken 2018. Alle sangene er skrevet, komponert, produsert og fremført av Herman Solstrand. I tillegg har Henry Solstrand spilt trommer på albumet. Henrik Dale har vært studioteknikker, mikser og ekstra perkusjon på spor fem. Dan Randall hos Mammoth Sound Mastering har gjort masteren på EPen.

Albumet er kun utgitt digitalt. Du kan høre det hvor enn du streamer musikk og det kan kjøpes på Bandcamp. Bare følg linkene under:

 

Spotify Tidal Apple Music DeezerYouTube