NY UTGIVELSE: Skovveien – Dødtid

Tidligere i år slapp Skovveien sin debutsingel “Om jeg bryr meg”. På fredag slapp de oppfølgeren “Dødtid”, og på søndag var de ute med musikkvideoen, som hadde premiere på rubato.noGuttegjengen i Skovveien slapp 13. juli sin andre singel, Dødtid, på Hoppla Hesten. 

Skovveien - Dødtid banner

15. juli ble også den tilhørende videoen til sangen sluppet på rubato.no sine hjemmesider. Dødtid bringer ompa, melankoli og koring i fistel på bordet for musikkollektivet Skovveien. Bandet sier om sangen: «Dødtid starta som en sang som skulle handle om å våkne opp i telt ved en strand, og utvikla seg til å bli noe større.»

Skovveien - Amund og Jostein

Musikkvideoen er regissert av Helene Watne og inneholder både klipp fra dødtid i sola på Sri Lanka, hele Skovveien-gjengen med bluss og røykgranater og droneshots over Oslos gater. Planen videre for bandet er EP-innspilling i slutten av juli av EP’en «Et Guttehjem». Denne kommer til å bli utgitt i løp av høsten som en EP/miniserie med fem episoder som også fungerer som musikkvideoer.

Artikkelen til Rubato.no kan du lese her: rubato.no/musikkvideopremiere-skovveien-dodtid

Se musikkvideoen her: 

Streaming:

Spotify Tidal Apple Music Deezer