Tilsynelatende lite aktivitet, men mye nytt!

Hoppla Hesten logo

Det har gått over et halvt år siden sist vi oppdaterte, men det betyr ikke at det ikke har skjedd noen ting! Her kommer en liten oppdatering om alt som har skjedd, og noen av tingene som skjer fremover.

Noen drar…

Den siste tiden har det vært noen band som har forsvunnet ut av kollektivet. Vi annonserte det aldri, men for litt over ett år siden bestemte Blodstrupmoen, Elmon og Buzzdriver seg for å slutte i Hoppla Hesten. Medlemmene i de to bandene sluttet i organisasjonen, og det gjorde også at podkasten vår Mens Vi Venter… tok slutt. For noen måneder siden valgte også Skovveien å forlate oss for å starte sitt eget plateselskap. Vi ønsker alle våre tidligere medlemmer lykke til, og ønsker de alt godt på veien videre!

The Band That Never Was

Det at flere har valgt å forlate oss har ikke gjort at vi har stått igjen med hendene i lommene. For her har det skjedd mye! Vi har laget samlealbumet The Band That Never Was, en hyllest til bandet Buzzdriver som dessverre ble oppløst før de rakk å gi ut sitt debutalbum. Dette var et band vi hadde stor tro på, og vi syntes det var synd at deres fete låter aldri skulle få se dagens lys. Derfor tok flere av bandene i Hoppla Hesten turen i studio for å spille inn deres tolkninger av låtene. Det resulterte i albumet som det aldri skulle bli noe av, fra bandet det aldri ble noe av. Resultatet ble The Band That Never Was. En fantastisk samling låter, tolket av en rekke band. Albumet ble gitt ut på kassett med en tilhørende bok. Omslaget ble tegnet av den dyktige tegneserieskaperen Flu Hartberg. Albumet ligger ute digitalt hvor enn du lytter til musikk, og det kan også kjøpes via vår Bandcamp. OBS: Det finnes bare 50 eksemplarer av kassetten med booklet og 50 eksemplarer av bookleten alene, så her gjelder det å være rask!

Mye bandaktivitet

Det står ikke på aktivitet innad i Hoppla Hesten. Ofte er det slik at når det er stille utad, skjer det masse innad. Og det kan man trygt si det har vært det siste halvåret. Ed, Edd Og Eddy har jobbet på spreng, fått på plass en solid line-up og spilt mange konserter den siste tiden. De har skrevet mange nye låter, og nærmer seg klar for å gi ut sitt debutalbum. Det samme kan sies om Ultrakill som over sommeren har hatt en nærmest total utskiftning innad i bandet. Nå har også de fått på plass en stødig line-up. Etter mange intense økter med øving har de jobbet på spreng med å skrive låter og forberede seg til både live- og albumdebut. HRPS jobber om dagen mye internt, og vi kan blant annet røpe at det står en Europaturné på trappene sammen med Ed, Edd Og Eddy! Rabagast er som vanlig et hyperaktivt band som har spilt mange konserter, gjort radiointervjuer og ikke minst spilt inn flere låter!

Utgivelser som kommer

Vi skulle ønske at døgnet hadde flere timer, uken flere dager og året hadde flere måneder. For dette blir et hektisk år! Først ut hadde vi utgivelsen The Band That Never Was nå i april digitalt og på kassett. I mai slipper Rabagast en singel, som blir etterfulgt av flere singler i løpet av året. I juni slipper Honecker sitt tredje studioalbum på 12″ vinyl, med noen konserter i kjølevannet av denne. I løpet av sommeren slipper Ed, Edd Og Eddy sitt debutalbum, med noen singler i forkant av sommeren. HRPS kommer med sin sjette utgivelse en gang på høsten. Og til slutt skal Ultrakill i studio en gang på høsten. Den utgivelsen kommer nok ikke dette kalenderåret, men man skal aldri si aldri. Og før man vet ordet av det er det et eller annet hyperaktivt band som finner ut at de skal gi ut noe mer i løpet av året. Så fortsett å følge med!